Helsingin Vihreät järjestää jäsenäänestyksen 11 ensimmäisen eduskuntavaaliehdokkaan nimeämiseksi kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Ehdolle jäsenäänestykseen asetettiin 26 henkilöä. Ehdokkuutta tavoittelee muun muassa Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo. 

–Ensi vuoden eduskuntavaaleissa päätetään jatkaako Suomi aktiivista ilmastopolitiikkaa ja otetaanko myös luonnonsuojelussa uusia harppauksia eteenpäin, parannetaanko koulutuksen laatua ja nostetaanko perusturvaa. Tätä työtä me vihreät haluamme jatkaa, toteaa ehdokkuutta tavoitteleva Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo.

Sähköinen jäsenäänestys eduskuntavaaliehdokkaista järjestetään 23.5.–7.6.2022. Jäsenäänestyksen ehdokkaisiin voi tutustua Helsingin Vihreiden ehdokasgalleriassa.

Ehdokasgalleriaan pääset tästä.

Eduskuntavaalit käydään 2.4.2023.

Lisätietoja jäsenäänestyksestä:
Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja ja kampanjapäällikkö Emma Mikkilä, puh. 045 125 2541