Liity mukaan – Liity Etelä-Helsingin Vihreisiin!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme! Etelä-Helsingin Vihreiden jäsenenä pääset aitiopaikalle seuraamaan helsinkiläistä vihreää vaikuttamista ja tekemään politiikkaa käytännössä. Jäsenmaksullasi tuet vihreää muutosta kaupungissamme.

Miksi liittyisin Etelä-Helsingin Vihreisiin?

Vihreiden jäsenenä olet mukana luomassa Helsingistä modernia, tasa-arvoista ja aidosti ihmis-, ilmasto- ja ympäristöystävällistä metropolia. Etelä-Helsingin Vihreiden jäsenyyden kautta saat luontevan vaikutuskanavan paikallisiin asioihin, kuten palveluihin ja kaavoitusratkaisuihin.

Pääset halutessasi mukaan sähköpostilistoille ja keskustelufoorumeille. Tätä kautta olet perillä monista ajankohtaisista kysymyksistä ja päätösten taustoista. Etelä-Helsingin Vihreät on myös mukana alueen tapahtumissa kuten RööperiFestissä ja Silakkamarkkinoilla, ja järjestämme aktiivisesti keskustelutilaisuuksia.

Vihreää politiikkaa tehdään suurella sydämellä ja pienellä budjetilla. Me Vihreät emme saa emmekä ota lahjoituksia suuryrityksiltä, lobbareilta tai ammattiyhdistyksiltä. Siksi jokainen jäsenmaksu on meille tärkeä.

Vihreissä kynnys tulla mukaan toimintaan on matala, joten ei kannata epäröidä, mikäli toiminta yhdistyksessä kiinnostaa.

Miten liittyminen tapahtuu?

Yhdistykseemme liittyminen tapahtuu kätevimmin Vihreän liiton nettisivujen kautta osoitteessa https://www.vihreat.fi/liity.
Jäsenmaksu on 35 euroa ja 15 euroa vähävaraisilta. Annamme jokaisen itse määritellä, onko hän vähävarainen vai ei.

Miten jäsenmaksurahani käytetään?

Jäsenmaksut jaetaan puoliksi paikallisjärjestön ja puolueen kesken. Näillä rahoilla järjestämme tilaisuuksia ja koulutuksia sekä tiedotamme toiminnastamme. Yhdistyksen suurin menoerä ovat vaalikampanjat, joihin valmistaudutaan myös niinä vuosina, jolloin ei ole vaaleja. Juuri nyt valmistaudumme vuoden 2023 eduskuntavaaleihin.

Palvelumaksujen ja toimistokulujen osuus budjetistamme on erittäin pieni. Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisvoimin, joten emme käytä rahaa palkkoihin tai palkkioihin.