Etelä-Helsingin Vihreät, tuttavallisesti Etevi, piti syyskokouksen 19.11.2013 Punavuoren Ahvenessa.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmassa uutuutena on jäsenistölle tarjottava mahdollisuus käyttää Etevin nettisivujen blogia omien kirjoitusten julkaisemiseen. Perinteisiä toimintatapoja on kaupunginosatapahtumiin ja vaaleihin osallistuminen. Hallituksen kokoukset tulevat jatkossakin olemaan kaikille jäsenille avoimia. Tarkoituksena on ensi vuonna järjestää myös epävirallisia tapaamisia, jossa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja suunnitellaan tulevaa toimintaa.

Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus, jossa on sopivasti vanhaa kokemusta ja uusia voimia. Puheenjohtajana jatkaa Leena Riittinen. Hallituksen jäseninä ovat vuonna 2014 Elena Gorschkow-Salonranta, Jussi Heinämies, Miika Hyvärinen, Laura Karhulahti, Veli-Heikki Klemetti, Johanna Kohvakka, Teemu Korpijärvi, Kirsikka Moring, Leena Rantanen, Benny Tulirinta ja Satu Vartiainen.

Ajankohtaiskatsauksen syyskokouksessa piti Pekka Haavisto.

Aktiivista vuotta 2014 toivottaen Leena Riittinen, Etelä-Helsingin Vihreiden puheenjohtaja