Viime hallituksen kokouksessa 30.10.2013 valmisteltiin syyskokousasioita. Hallitus tuo syyskokoukseen esityksensä ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Näistä on tarkoitus keskustella ja tarvittaessa muokata syyskokouksessa. Syyskokoushan on se tilaisuus, jossa lopulliset päätökset tehdään. Kokouksen lopuksi Vihreä poliitikko kertoo ajankohtaisista asioista. Kokouksessa valitaan yhdistyksemme uusi hallitus vuodelle 2014. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, tule kokoukseen. Kokouksessa valitaan myös kokousedustajat Helsingin Vihreiden syyskokoukseen. Tarkempaa tietoa tulee yhdistyksemme jäsenille ilmoittamaanne sähköpostiin maanantaina 11.11.2013. Jos et ole saanut viestiä tiistaihin mennessä, ota yhteys varapuheenjohtajaamme Leena Rantaseen (leena.rantanen@vihreat.fi).

Vuoden 2014 tärkein tapahtuma on eurovaalit. Euroopan vihreät ovat avanneet netissä kärkiehdokasäänestyksen. Tutustu ja äänestä. Vuoden lopulla alamme jo valmistautua vuoden 2015 eduskuntavaaleihin.

Vihreiden valtuuskunta kokoontuu Vantaalla 30.11 – 1.12.2013. Valtuuskunnan kokouksen materiaali kerätään tänne. Jos haluat kommentoida jotain kokouksen asioista, esim. aluepoliittista ohjelmaa, se kannattaa tehdä ennen 25.11, jolloin helsinkiläiset edustajat pitävät valmistelevan kokouksen. Viestiä voi laittaa minulle (leena.riittinen@vihreat.fi) tai jollekulle muulle valtuuskuntalaiselle.

Nähdään syyskokouksessa, Leena Riittinen, Etevin puheenjohtaja.