Etevin kevätkokous pidettiin 11.4.2013 Punavuoren Ahvenen kabinetissa. Kokouksessa käsiteltiin viralliset asiat ja lisäksi Heidi  Hautala kertoi ajankohtaisista hallitusasioista. Vuoden 2012 toimitakertomuksessa kerrottiin Etevin toiminnasta vuonna 2012. Pääpaino oli presidentinvaali- ja kunnallisvaalikampanjoissa, johon molempiin sekä yhdistyksemme että jäsenemme osallistuivat aktiivisesti.

Etevin kevätkokouksessa valittiin 7 edustajaa ja yksi varahenkilö Helsingin Vihreiden kevätkokoukseen, joka pidetään 26.4.2013, klo 18 alkaen puoluetoimistolla. Kaikki eteviläiset ovat tervetulleita kokoukseen, vaikka eivät olisikaan virallisia äänivaltaisia kokousedustajia. Kokous on mainio tilaisuus tutustua muihin Helsingin Vihreiden jäseniin. Kokouksessa esittäytyvät myös puoluesihteeriehdokkaat Timo Juurikkala, Lasse Miettinen ja Sallamaari Muhonen. Keskustelusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

Kokouksessamme valittiin myös 14 äänivaltaista edustajaa ja kaksi varahenkilöä puoluekokoukseen 25. – 26.5.2013. Kokous pidetään Espoon Dipolissa. Sinnekin kaikki eteviläiset ovat tervetulleita. Lisää tietoa puoluekokouksesta löytyy tästä linkistä.

Kevätkokousta edelsi hallituksen kokous. Kokoukset ovat avoimia kaikille eteviläisille ja olette tervetulleita mukaan. Virallisesti jäsenillä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Käytännössä jäsenet ovat tasa-arvoisia hallituslaisten kanssa. Kukaan vanhoistakaan hallituslaisista ei muistanut tilannetta, että hallituksen kokouksessa olisi äänestetty. Kaikki asiat on selvitetty keskustelemalla. Kokouksessa valmisteltiin kevätretkeä 11.5.2013. Lisää tietoa retkestä on tulossa lähiaikoina.

Kokouksen jälkeen suuri joukko osallistujista jäi vielä keskustelemaan sekä Etevin asioista että politiikasta hyvinkin laajasti otettuna. Me viimeiset lähdimme kotiin puolen yön maissa.