Hallituksen kokouksessa 25.2.2013 keskityttiin tiedottamisen ja tulevien tapahtumien suunnitteluun. Etevin kevätkokous on 11.4.2013 klo 18. Paikan selvittely on vielä kesken. Kokouksessa tullaan valitsemaan Etevin edustajat Vihreiden puoluekokoukseen ja Helsingin Vihreiden kevätkokoukseen. Jos haluat edustajaksi, kannattaa tulla paikalle.

Selvittelemme mahdollisuutta päästä vierailemaan Helsingin sotilassaarille, Vallisaareen ja Kuninkaansaareen. Mukaan mahtuisi vesibussiin arviolta 20 – 30 henkeä. Retkestä osallistujat maksaisivat 10 – 15t euroa. Päivämäärä olisi 9.5, 11.5 tai 12.5. Retken kesto tulisi olemaan n. 6 tuntia. Aikaisemmin saarella vierailleen mukaan pieniä lapsia ei kannata ottaa mukaan, koska retki on aika rankka. Onnistummeko retken järjestämään selvinnee viimeistään huhtikuussa.

Nuhevi järjestää yhdessä Etevin kanssa torstaina 21.3.2013, klo 18 alkaen tapahtuman puoluetoimistolla. Alustava otsikko on: ”Miten tehdään vihreää politiikkaa Helsingissä.” Aloite yhteistyöstä tuli Nuhevilta. Etevin hallituksessa lähdimme mielellämme mukaan.

Tiedotusta miettiessämme olemme keskittyneet alussa ihan perusasioihin. Mietimme nettisivujamme, facebookia ja sähköpostin käyttöä. Mielipiteet ovat tervetulleita niin facebookiin, sähköpostiin kuin ihan kasvokkain. Kaikilla hallituksen jäsenillä ei ole vielä etunimi.sukunimi@vihreat.fi sähköpostiosoitetta mutta kohtapuoliin on.

Seuraava kirjoitukseni tässä Ajankohtaista-osiossa on käytännön ohjeita erilaisista asioista: Miten voit vaikuttaa puolueen ohjelmiin ja tietoa kaikenlaisista Eteviin liittyvistä käytännön asioista.

Kevätterveisin Etevin puheenjohtaja Leena Riittinen