Rakkaat Eteviläiset,

Vuoden kunnallisvaalikampanja on nyt takanapäin, ja nyt on aika huokaista helpotuksesta – ennen kuin jatkamme vihreämmän Helsingin rakentamista tuorein voimin! Kiitos teidän kaikkien panoksen, Vihreät säilyi Helsingin toiseksi suurimpana puolueena. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, vihreä kädenjälki näkyy sekä ympäristöystävällisempinä että ihmisläheisempinä päätöksinä kun kaupunkimme kohtaa seuraavan neljän vuoden aikana uusia haasteita.

Teidän tuellanne Etelä-Helsingin Vihreät pystyi järjestämään kattavimman kunnallisvaalikampanjan historiansa aikana. Vaalitelttakiertueemme käsitti kaksikymmentäviisi kohdetta kantakaupungissa, joka on kaltaisemme paikallisyhdistyksen mittakaavassa mahtava ponnistus. Lämmin kiitos tämän mahdollistamisesta!

Valtuuston vaihtuessa myös kaupungin luottamuspaikat lautakunnissa, johtokunnissa ja jaostoissa aukeavat, joten loppusyksy on hieno mahdollisuus lähteä mukaan vaikuttamaan! Osaajia tarvitaan aina, joten ota asia jo nyt mietintämyssyyn mikäli sinulla on tietotaitoa tai kiinnostusta perehtyä kaupungin toimintaan eri sektoreilla. Helsingin Vihreät järjestää luottamuspaikkahaun loppuvuodesta.

Kiitos vielä teille kaikille korvaamattomasta tuestanne!

Syksyisin terveisin,

Andreas

Etevin pj