Uusien ilta & tule mukaan Etelä-Helsingin vihreiden toimintaan!

Tule tutustumaan toimintaamme sekä tapaamaan muita yhdistyksemme jäseniä. Pidämme uusien illan perjantaina 25.10.2025 klo 18.30 alkaen puoluetoimistolla. Tarjolla pikkupurtavaa. Ei haittaa, vaikka olisit täysin uusi, ollut jäsen jo pidempään taikka jo vanha konkari. Olisi kiva nähdä teitä kaikkia!

Paikka: Mannerheimintie 15b A 4.krs, 00260 Helsinki

#hallituspaikka Emme ole maan hallituksessa, mutta yhdistyksemme hallituksessa olisi näköalapaikka ensi vuonna vihreälle helsinkiläiselle, joka haluaa vaikuttaa kevään kuntavaalien tulokseen. Hallituksessa pääset suunnittelemaan ja tekemään vihreää vaalityötä. Tule mukaan uusien iltaan, vaikka toiminta olisikin jo tuttua! Uusien illassa voit tutustua meihin ja mitä on ensi vuonna luvassa. Jos hallitustyöskentely kiinnostaa, voit hakea siihen ensi vuodelle yhdistyksemme syyskokouksessa joulukuun alussa.

#omaehdokas Kuntavaaliehdokkaita on jo pitkä rivi, mutta jos mieleesi tulee ehdokkaaksi sopivia, älä epäröi ottaa yhteyttä https://asiointi.vihreat.fi/ehdokkaaksi . Joka tapauksessa voit mennä mukaan sinulle mieleisen ehdokkaan tukiryhmään. On varaa valita!

Jo ehdolla olevat näet täällä: https://www.vihreat.fi/embed/kuntavaalit-2025/?kieli=fi&vaali=kuntavaalit-2025&kunta=k091

Nähdään ensi viikon perjantaina!