Etevi täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja tätä juhlitaan perjantaina 11.10. Juhlapaikkana on Ravintola Adams (Erottajankatu 15-17). Ovet avataan klo 18 ja malja nostetaan klo 19. Ohjelmassa on mm. juhlapuhe, vanhojen eteviläisten puheenvuoroja, historiikki ja mukavaa seuraa. Mikrofoni on myös tarjolla muille muistelijoille. Tarjolla on juomaa ja pientä purtavaa. Tervetuloa juhlimaan entiset ja nykyiset eteviläiset ja muut vihreät ystävämme. Lopettelemme juhlimisen Adamsissa kymmenen – yhdentoista maissa.

Syyskokous on 19.11, klo 18 Punavuoren Ahvenen kabinetissa (Punavuorenkatu 12). Kokouksessa valitaan Etevin hallitus vuodelle 2014 ja Etevin edustajat Helsingin Vihreiden syyskokoukseen. Toivomme saavamme uusia jäseniä hallitukseen. Hallituksen kokoukset ovat ainakin toistaiseksi pidetty arki-iltaisin. Kokousten lisäksi hallitus on hoitanut asioita sähköpostilla ja hallituksen fb-ryhmän avulla. Toivotan lämpimästi mukaan hallitukseen teidät kaikki, jotka haluatte vaikuttaa Vihreään politiikkaan paikallistasolla ja olette valmiita ottamaan vastuuta paikallisyhdistyksemme toiminnasta.

Ensi vuonna toiminta keskittyy eurovaaleihin. Siinä paikallisyhdistysten rooli on pieni, mutta teemme voitavamme ja ohjaamme tarvittaessa aktiiviset ihmiset kampanjaryhmiin. Kannattaa olla valppaana siinä vaiheessa, kun eurovaaliehdokkaista kerrotaan julkisuuteen. Ehdokkaan tukiryhmässä voi tehdä vähän tai paljon, ihan oman halun mukaan. Itselleni mieluista puuhaa vaaleissa on ollut katukampanjointi, sosiaalisessa mediassa kirjoittaminen ja ehdokkaiden kirjoitusten jakaminen. Vihreitä ehdokkaita voi tukea monella tavalla.

Toivottavasti näemme 10-vuotisjuhlissa ja syyskokouksissa, Leena Riittinen, Etevin puheenjohtaja